Реклама

Смартфон з військовим стандартом Oukitel WP5 Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Oukitel – це компанія, яка спеціалізується на виробництві надміцних смартфонів, яким не страшні вода та пил. Сьогодні ж з’явилася інформація, що вони випустять смартфон з військовим стандартом Oukitel WP5 Pro. Цей смартфон відповідає всім сучасним характеристикам та цілком конкурентний.

Він отримав об’ємний акумулятор на цілих 8000мАг, який зможе працювати в режимі очікування 38 днів. Також Oukitel WP5 Pro отримав 5.5-дюймовий HD – дисплей з роздільною здатністю 1720 х 1400 пікселів. Працює смартфон на Helio A25 з 4ГБ оперативної пам’яті та 64ГБ внутрішньої.

Смартфон з військовим стандартом Oukitel WP5 Pro

Він отримав фронтальну камеру на 5Мп та потрійну камеру на зворотній стороні з основною на 13 Мп, датчиком глибини 2 мегапікселя та 2-мегапіксельною макро.
Також він має військовий сертифікат міцності MIL-STD-810G, та сертифікат захисту від вологи та пилу IP68 / IP69. Працює смартфон на OC Android 10.
Доступний Oukitel WP5 Pro за 160 доларів, а реліз відбудеться 3 липня (в п’ятницю).

Рекомендуємо: В Nokia розробляють розкладний смартфон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

AirPods Pro 2 не будуть сильно відрізнятися від AirPods Pro

Навушники AirPods Pro 2 не будуть сильно відрізнятися від AirPods Pro, але і ціна не зміниться. Власники AirPods Pro...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -