Home Новини сучасних технологій Смартфони Samsung з абсолютно новими датчика зображення вже на підході

Смартфони Samsung з абсолютно новими датчика зображення вже на підході

0

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, повідомив, що смартфони Samsung з абсолютно новими датчика зображення вже на підході. Вони отримають новий датчик Samsung ISOCELL рекордного дозволу.

Згідно інсайдерської інформації, в цьому році компанія Samsung випустить одразу кілька інноваційних датчиків зображення для смартфонів. А вже зовсім скоро на ринку з’являться перші смартфони, які будуть оснащені 200-мегапіксельними датчиками зображення.

З огляду на, що датчики зображення роздільною здатністю 108 Мп, які стали особливо популярними в минулому році, багато хто називає 100-мегапіксельними, можна припустити, що реальний дозвіл 200-мегапіксельного сенсора Samsung складе 216 Мп.

Ice Universe неодноразово доводив, що у нього є зв'язки в різних компаніях і зливав інформацію не тільки про дизайн смартфонів, але і про нові датчиках зображення, включаючи вищезгаданий сенсор дозволом 108 Мп, і іншому устаткуванні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version