Home Новини сучасних технологій Смартфони iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max перевірили на міцність

Смартфони iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max перевірили на міцність

0

Смартфони iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max перевірили на міцність. Їх дряпають, свердлять, палять і намагаються зігнути.

Відомий техноблогер Зак Нільсон (Zach Nielsen), який веде на YouTube канал під назвою JerryRigEverything, перевірив на міцність новенькі смартфони iPhone 12 mini і 12 Pro Max.

Екрани iPhone 12 mini і 12 Pro Max з покриттям Ceramic Shield дряпаються при звичайному рівні 6 за шкалою твердості Мооса, при цьому Зак Нільсон зазначив, що борозенки Не такі глибокі, як на торішньому iPhone 11. Втім сам блогер рекомендує все ж використовувати захисне скло, яких на ринку вже більш ніж достатньо. З ним екран смартфон, швидше за все, без проблем переживе не тільки контакт з ключами в кишені, а й цілеспрямовані спроби подряпати його.

Також в ході експерименту з нагріванням екранів полум'ям запальнички протягом 50 секунд вони не потемніли і не продемонстрували жодних змін, як це зазвичай відбувається з OLED-дисплеями.

Що стосується знаменитого випробування на вигин, то iPhone 12 mini виявився очікувано міцним, він ні краплі не зігнувся. Те ж саме продемонстрував і куди більш габаритний iPhone 12 Pro Max. Apple точно отримала урок з історії з гнучкими iPhone 6 і більше навряд чи захоче повторення подібної ситуації.

Читайте також: Смартфони iPhone 12 мають проблеми з гарнітурами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version