Реклама

Смартфони Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro доступні для попереднього замовлення

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфони Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro доступні для попереднього замовлення. Смартфони надійдуть у продаж в день анонса, тобто вже в цей четвер.

Згідно з офіційною інформацією, компанія Xiaomi офіційно представить нову серію смартфонів Redmi Note 9 вже 26 листопада, а сьогодні найбільша китайська мережа JD.com почала прийом попередніх замовлень на Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro.

На сайті JD.com зазначено, що Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro надійдуть у продаж в день анонса, тобто вже в цей четвер. Голова і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) раніше заявив, що Redmi Note 9 запропонує відмінні характеристики і тривалий час роботи без підзарядки за низькою ціною. Стартова ціна новинки складе 150 доларів.

Характеристики смартфонів Redmi Note 9

Стандартна версія Redmi Note 9, як очікується, отримає 6,53-дюймовий дисплей здатністю 2400 x 1080 пікселів з отвором для фронтальної камери, яке знаходиться в лівому верхньому кутку. Її дозвіл складе 13 Мп. Основна камера буде мати дозвіл 48 Мп. Смартфон буде побудований на базі однокристальної системи Dimensity 800U, він отримає акумулятор ємністю 5000 мА • год, який підтримує швидку зарядку потужністю 22,5 Вт.

Redmi Note 9 Pro буде оснащений 6,67-дюймовим екраном здатністю 2400 x 1080 пікселів з отвором по центру зверху екрану. Він підтримує частоту оновлення зображення від 30 до 120 Гц і частоту дискретизації сенсорного екрану 240 Гц. Смартфон буде побудований на базі Snapdragon 750G, він отримає акумулятор ємністю 4820 мА • год і 33-ватну зарядку. Основна камера буде 108-мегапіксельною, хоча, якщо вірити инсайдеру, вона буде не дуже гарною. Фронтальна камера буде мати дозвіл 16 Мп.

Лу Вейбінг (Lu Weibong), генеральний директор бренду Redmi і президент Xiaomi China, і учасниці групи Florist Show проведуть ціле ток-шоу, присвячене запуску нових смартфонів.

На тому ж заході очікується анонс розумних годин Redmi Watch, які можуть вийти в світі під назвою Xiaomi Mi Watch Lite.

Читайте також: Смартфон Redmi Note 9 Pro 5G буде поставлятися в спеціальній коробці.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Назван секретный способ освобождения 15 – 20 Гб внутренней памяти на Android – смартфонах

Стаття доступна українською...Если вы счастливчик, который пользуется смартфоном на Android, то придется смириться с тем, что вам придется периодически...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -