Home Новини сучасних технологій Smartron представляє електричний вантажний велосипед tbike flex

Smartron представляє електричний вантажний велосипед tbike flex

0

Після запуску електричного велосипеда tbike One Pro для сегменту B2B, Smartron представляє електричний вантажний велосипед tbike flex. Він працює на основі технології tronX і пропонує безліч індивідуальних функцій з простою інтеграцією в ІТ-системи логістичних партнерів, компаній електронної комерції та операторів доставки їжі, що сприяє діловій аналітиці в режимі реального часу.

Smartron представляє електричний вантажний велосипед tbike flex

Основні моменти tbike flex

  • Поєднує в собі особливості міцного вантажного велосипеда з футуристичними електричними технологіями AI та IoT та постачається з багатьма спеціальними аксесуарами.
  • Виготовлені на замовлення функції чудово підходять для перевезення важких предметів та вантажів вагою до 40 кг у межах міста, одночасно легко маневрені в умовах перевантаженого руху, мінімальний слід паркування.
  • Контейнер для перевезення вантажів розроблений таким чином, щоб бути гнучким і може бути налаштований відповідно до вимог оператора.
  • Може досягти 25 км / год і має діапазон від 75 до 120 км на заряд, залежно від моделі.
  • Ліцензія водія та реєстрація транспортного засобу не потрібні, тому це доступно для більшої кількості працівників служби доставки вантажів. ( в кожній країні необхідно індивідуаьно)
  • Поставляється з деякими першими функціями сегменту, такими як замінні акумуляторні батареї з високою щільністю, з високим життєвим циклом близько 1,50 000 км.
  • Забезпечує точні дані завдяки своїй розумній та інтелектуальній платформі tronX.
  • Міцний, мінімалістичний, елегантний, функціональний та ергономічний дизайн, придатний для довгих поїздок без особливих зусиль.
  • Значно зменшує вартість транспортування власності, експлуатаційного обслуговування та вуглецевого сліду.

Ціна та доступність Smartron tbike flex

Smartron tbike flex починається від 16 тис грн і в даний час проходить пілотні випробування в Мексиці та кількох країнах Південної Америки, крім Індії. Сервісне обслуговування та післяпродажне обслуговування будуть доступні в різних містах країни через платформу tcare Smartron.

Коментуючи запуск, Махеш Лінгаредді, засновник та голова Smartron, сказав:

"tbike flex - це ідеальна платформа для доставки вантажів для швидкої та своєчасної доставки продуктів харчування, продуктів харчування та інших товарів. 'tbike flex працює на основі tronX, рідної платформи AIOT, яка забезпечує кілька розумних та інтелектуальних функцій для власників автопарку, водіїв та операторів доставки. Ці функції дозволяють отримувати в реальному часі уявлення про використання, такі як подолана відстань, параметри використання, середнє використання, знос та прогнози команди. Він також надає такі функції, як геомеханізм, дистанційне блокування та розблокування та інтегрований tcare."

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version