Реклама

Sony сильно прискорили консоль PlayStation 4

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Sony сильно прискорили консоль PlayStation 4. Ігри стали завантажуватися швидше. The Last of Us Remastered тепер завантажується всього за 14 секунд, раніше час перевищував хвилину.

Sony випустить консоль наступного покоління PlayStation 5 вже 12 листопада, проте при цьому японська компанія не забуває про поліпшення для своєї консолі поточного покоління PlayStation 4. Виробник випустив оновлення програмного забезпечення, після установки якого, ігри створені внутрішніми студіями Sony, почали завантажуватися набагато швидше, ніж раніше.

Як повідомляє EuroGamer, The Last of Us Remastered тепер завантажується всього за 14 секунд. До установки оновлення в середньому час завантаження гри становив більше хвилини. Також повідомляється, що такі ігри, як Until Dawn і God of War, також стали завантажуватися значно швидше.

Варто відзначити, що Sony поки офіційно не прокоментували це оновлення. Якщо PlayStation 4 здатна завантажувати ігри так швидко, то чому Sony додала цю функцію на кінець життєвого циклу консолі?

Можливо, ця зміна є частиною підготовки до зворотної сумісності на PlayStation 5. Нагадаємо, Sony PS5 буде підтримувати майже всі ігри для PS4.

Читайте також: З’явилися Відео З Розпакуванням Консолі PlayStation 5.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як вчасно та швидко повертати борг по кредитній карті

Кредитні картки зараз є досить популярними і все більше людей починають оформляти хоч невеликі, але все ж кредити. Та...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -