Реклама

Sony нарешті офіційно представили інтерфейс PlayStation 5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Sony PlayStation 5, одна з найочікуваніших ігрових консолей , нарешті збирається пробитися на світовий ринок консолей у листопаді. Поки що ми стикалися з дизайном та технічними характеристиками консолі наступного покоління, але до сьогодні ми нічого не знали про інтерфейс PS5 . Сьогодні Sony нарешті офіційно представили інтерфейс PlayStation 5, включаючи Центр керування, Діяльність, Довідка щодо ігор та багато іншого.

Компанія розкрила інтерфейс користувача у своєму офіційному дописі в блозі, який також включає відео, що демонструє перший вигляд інтерфейсу.

«Ми вважаємо, що ваш ігровий час цінний і повинен бути значущим, і всі нові функції, які ми пропонуємо, натхненні цією концепцією та баченням.

Sony нарешті офіційно представили інтерфейс PlayStation 5

Новий UX представляє кілька нових функцій, розроблених для того, щоб зробити ваші ігрові враження веселішими, цікавішими, персоналізованішими та соціальнішими », – йдеться в офіційному дописі блогу.

Sony нарешті офіційно представили інтерфейс PlayStation 5

За словами компанії, головним акцентом є новий Центр управління, який здатний забезпечити негайний доступ до всього, що вам потрібно, одним клацанням на бездротовому контролері DualSense, не виходячи з гри, у яку ви граєте. Sony також додала нову функцію під назвою Activity, яка відображається на екранній картці в Центрі управління.

Діяльність, “дозволяє відкрити нові можливості гри, повернутися до того, що ви пропустили, перейти безпосередньо до рівнів чи завдань, у які хочете зіграти, та багато іншого. Деякі картки активності можна перевести в режим «картинка в картинці», щоб ви могли їх переглядати, не виходячи з гри », згідно з блогом.

Sony нарешті офіційно представили інтерфейс PlayStation 5

У дописі в блозі компанія продемонструвала покрокове відео, в якому ви дізнаєтеся про PS5 UX. Sony також припускає, що розробники можуть внести деякі незначні зміни до запуску, але в цілому це точний смак PS5 UI UX, який надійде з консоллю наступного покоління в листопаді.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В 2022 році Xiaomi збираються вкладати рекордну суму в смартфони преміум сегменту

Всі ми чудово розуміємо, що в наш час є дуже популярно змагатися за практичність, якість та зручність. Саме цього...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -