Реклама

Опубліковані перші огляди консолі Sony PlayStation 5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.


Компанія Sony запросила обраних японських ресурсів і відеоблогерів, щоб першими протестувати ігрову приставку наступного покоління PlayStation 5. Сьогодні були опубліковані перші огляди консолі Sony PlayStation 5, в тому числі і з відеороликами. Японські журналісти і блогери в своїх оглядах показують саму приставку і ігри, але не призначений для користувача інтерфейс і головний екран на ній. Це перший випадок, коли приставка демонструється наживо, не рахуючи рідкісних витоків і живих фото з бази даних тайванського регулятора. На цей раз, приставку можна розгледіти на фото і відео в подробицях і з усіх боків.

Наприклад, 4gamer опублікував фото приставки в горизонтальному і вертикальному режимі, показуючи як підставка працює в обох випадках, утримуючи консоль на місці.

Автор також підкреслив, що під час гри він не зміг розчути шум вентилятора всередині, також він не помітив і перегріву. Втім, час на тести у нього був сильно обмежений.

Опубліковані перші огляди консолі Sony PlayStation 5

Також, він зауважив загадкову сріблясту засувку або гвинтик, напівприхованою в правій верхній секції PS5. Sony обіцяла, що власники зможуть розширити обсяг пам’яті, доступний за допомогою звичайних SSD, але не показувала, як це працює в реальності. Ця засувка може виявитися тим самим інструментом для доступу до «нутрощів» приставки, дозволяючи зняти кришку.

Ми вже знаємо, що PS5 сміливо може претендувати на звання найбільшої приставки в сучасній історії. Щоб краще зрозуміти масштаб, Dengeki Online розмістив консоль поблизу від великого телевізора. Також, японські блогери приділили увагу новому контролеру DualSense. В тому числі, показане підсвічування різних кольорів на фото.

Опубліковані перші огляди консолі Sony PlayStation 5

Продажі PS5 почнуться в перших регіонах з 12 листопада, а поки приймаються попередні замовлення. У США PlayStation 5 обійдеться в 500 доларів, а «цифрова» версія - в 400 доларів. У Росії стандартна PlayStation 5 з оптичним приводом буде доступна за рекомендованою роздрібною ціною 46 999 рублів. Молодша модель PS5 Digital Edition без оптичного приводу - 37 999 рублів. У Росії вона з'явиться на полицях магазинів 19 листопада, також як і в багатьох інших регіонах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

LG запатентувала дизайн ноутбука з рухомим дисплеєм та клавіатурою

Кілька днів тому OPPO представила OPPO X 2021 як першу в світі працюючу концепцію рухомого смартфона. Компанія лише розкрила найдрібніші подробиці цього пристрою і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -