Реклама

Sony видалила Cyberpunk 2077 із свого магазину PlayStation Store

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Історія з компенсаціями гравцям PlayStation 4 і PlayStation 5 за Cyberpunk 2077, в яку неможливо грати, отримала несподіваний оборот:Sony видалила Cyberpunk 2077 із свого магазину PlayStation Store! Одночасно кампанією оголошено про повне поверненню коштів, витрачених на придбання гри. І це, загалом-то, характерний прецедент: Sony відома своєю дуже суворої політикою в цьому плані – далеко не всі запити користувачів на повернення коштів після покупки цифрової версії тієї чи іншої гри задовольнялися. Але зараз дійсно мова йде про масштабну кампанії.

Нагадаємо, практично відразу після виходу Cyberpunk 2077 користувачі стали скаржитися на гру з найрізноманітніших причин. Наприклад, на PlayStation 4 кадрова частота в Cyberpunk 2077 падає до 15 к / с, в PlayStation 4 Pro ситуація трохи кращі – там можна побачити і 30 к / с. І хоча на PlayStation 5 проблем з продуктивністю немає, але є проблеми з різного роду помилками і багами.

Мабуть, скарг розгніваних користувачів виявилося так багато, що чаша терпіння Sony швидко переповнилася, результатом чого стало вилучення Cyberpunk 2077 з PlayStation Store.

Подальша доля Cyberpunk 2077 туманна. Сама Sony говорить про те, що гра буде недоступна в цифровому форматі «до подальшого повідомлення». Судячи з усього, вона все ж повернеться в PlayStation Store, то тільки після того, як CD Projekt Red виконає серйозну роботу над помилками.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компания Vodafone страдает от большого количества критики

Ця стаття доступна українською...Компания Vodafone является одной из крупнейших телекоммуникационных компаний в Украине. Как всегда, такие компании предоставляют большой...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -