Реклама

SpaceX відмінив запуск ракети Falcon 9

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

SpaceX знову затримав запуск 10-ї партії супутників “Star Chain”. Корпорація News Space Exploration Technology пояснила це тим, що їй потрібно більше часу для тестування супутників. Зокрема, SpaceX відмінив запуск ракети Falcon 9, яка повинна нести наступні 57 інтернет-супутників Starlink. Також вона повинна відправити декілька комерційних супутників для спостереження Землі.

SpaceX відмінив запуск ракети Falcon 9

У твіті SpaceX оголосив, що “Falcon 9 та інші супутники справні, лише його команді потрібно більше часу для проведення перевірок перед запуском”. Нової дати запуску корпорація SpaceX ще не підтвердила.

Також нам стало відомо, що SpaceX планує побудувати мережу, так званий “Зоряний ланцюг” у космосі, і до 2024 року, він буде налічувати близько 12 000 супутників, які будуть надавати високошвидкісний доступ до Інтернету.

Рекомендуємо: В автомобілях Tesla дозволять грати в GTA.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

LibreOffice для мобільних пристроїв: як користуватися програмою Collabora Office

LibreOffice — це офісний пакет з відкритим вихідним кодом, який можна завантажити лише для ПК. На основі кодування цього програмного забезпечення...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -