Home Новини сучасних технологій Специфікації Huawei Nova 8 і 8 Pro розкриті перед запуском

Специфікації Huawei Nova 8 і 8 Pro розкриті перед запуском

0
Специфікації Huawei Nova 8 і 8 Pro розкриті перед запуском

Сьогодні компанія Huawei розкрила дату запуску смартфонів серії Nova 8. Відбудеться це 23 грудня 2020 року. Зразу ж за цим, специфікації Huawei Nova 8 і 8 Pro розкриті перед запуском. Характеристиками поділився всім нам відомий Digital Chat Station.

Згідно розміщеної інформації, дві моделі смартфонів працюватимуть на SoC Kirin 985. Оперативна пам’ять складе 8 Гб, а внутрішня - 128/256 Гб. Huawei Nova 8 отримає 3D-дизайн із гіперболоїдного скла. Очікується, що смартфон отримає OLED-екран із частотою 90 Гц. Фронтальна камера отримає 32-мегапіксельний датчик, а основна камера буде обладнана основним 64-мегапіксельним датчиком, 8-мегапіксельним надширококутним, двома 2-мегапіксельними макро- та глибинним датчиком. Смартфон Huawei Nova 8 Pro отримає ультра-вигнутий екран із частотою оновлення 120 Гц. Селфі камери тут будуть подвійні із датчикми 32 Мп та 16 Мп.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version