Реклама

Стало відомо як виглядає Poco F4 5G та які у нього характеристики

Останні Новини

В інтернеті з’явились фото нового телефона Poco F4 5G, який ще навіть не презентували офіційно. Завдяки розміщенню та вигляду камери він дуже нагадує Redmi K50, Redmi K50 Pro і Redmi K40S. Хоча, кажуть, що він і створювався на подобі Redmi K40S. Це не офіційна інформація і не достовір на, це лише здогадки експертів та просто людей. Говорять так із-за напису на задній панелі 68 Мп OIS, а на Redmi K40S було вказано 48 Мп IOS.

Що ще відомо про Poco F4 5G? Подібність до Redmi K40S це не єдине про що говорять в чутках. Попередньо, в смартфоні буде стояти процесор Snapdragon 870. Про нього нічого поганого сказати не можна, надійний, перевірений та потужний процесор. Його повністю вистачить для найголовніших задач та програм. Пам'яті достатньо також - випускатимусь у конфігурації 6/128 Гб. Дисплей буде AMOLED розміром 6,67 дюйма із частотою оновлення 120 Гц та підтримкою якості FHD+. Камери буде три: основна 68 Мп, надширококутна - 8 Мп, макро - 2 Мп. Також здогадуються, що фронтальна буде на 20 Мп. Що стосується батареї, то вона планується ємністю 4500 мАч з підтримкою швидкої зарядки 67 Вт. Це означає, що для повного відновлення батареї треба трохи більше ніж пів години.

Цікаво: Poco C40 вразить своєю автономністю та ціною вже 16 червня

Ось все, що відомо про майбутній новий смартфон компанії. Точні характеристики та ціна буде відома вже після офіційної презентації. А всі дані, про які говорять зараз це лише здогадки та не варто їм остаточно вірити.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

З’явилися якісні зображення смартфона Moto Razr 2020

Як відомо, компанія Motorola в найближчий час представить свою новинку Moto Razr 2020, яка буде продовженням лінійки Razr.Сьогодні ж,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -