Реклама

Новинка від Samsung – Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Останні Новини

Годинники від Samsung серії Galaxy Watch4 презентували та вийшли у продаж ще у серпні минулого року. Вони є різні та різних кольорів. Окрім цього є спеціальні випуски, які мають наступні назви: Thom Browne Edition , Bespoke Edition , Maison Kitsune Edition , PXG Golf Edition и Wooyoungmi Edition. Тепер компанія вирішила приєднати до цих випусків ще один під назвою Black Yak Edition. Чому така назва та які ці годинники будуть?

Компанія Samsung вже давно почала співпрацю із одним корейським брендом Black Yak, який виготовляє одяг для активного виду спорту та відпочинку. Назва годинника пішла саме від імені бренду та призначений цей пристрій більше для альпіністів. В Galaxy Watch4 Black Yak Edition є одна особливість і пов'язана вона із співпрацею компаній Black Yak та PlustIC і Clean Mountain. PlustIC займаються переробкою пластикових пляшок, а Clean Mountain закликають збирати сміття під час прбіжок. У зв'язку із цією співпрацею, Samsung створив одну цікаву функцію в своєму годиннику - зміна кольору циферблату із червоного на зелений в обід із 12 до 13. Це говорить про те, що пора очистити одноразові продукти.

Цікаво: Відомо, яку операційну систему будуть використовувати Samsung в своїх смартфонах

Galaxy Watch4 Black Yak Edition можуть мати розмір 40 мм та 44 мм. Окрім цього мають режим альпінізму, пішого туризму та визначають висоту на якій знаходиться людина. Можна також відслідкувати свій маршрут за допомогою GPS. Ціна більш менш доступна. 40 мм буде коштувати приблизно 220 доларів, а 44 мм - 245 доларів. Окрім цього, при покупці в наборі буде йти фірмовий браслет до годинника, сумка-роллер Black Yak.

Компанія Samsung планує і далі співпрацювати із брендом Black Yak та випускати наступними додатки для актичного відпочинку та прививання людям правильних цінностей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcesamsung
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei дає відсіч санкціям проти неї

Останнім часом новини щодо компанії Huawei є невтішними. Такі країни як США та Великобританія ввели санкції проти технологій Huawei...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -