Home Новини сучасних технологій Стали відомі нові подробиці про оновлену iOS 16

Стали відомі нові подробиці про оновлену iOS 16

0

IOS 16 має величезну кількість нових функцій. Їх тяжко перерахувати як виявилось. На конференції, яка відбулася декілька днів тому, було розкрито найголовніші інновації в операційній системі, але мало що говорили про дрібні оновлення, які грають не менш важливу роль. Сьогодні розповімо про ті можливості, які ви могли упустити чи просто не знати.

Інтерфейс для відеодзвінків в FaceTime тепер прозорий. Одне із маленьких оновлень iOS 16 - новий змінений інтерфейс для дзвінків по FaceTime. Він тепер повністю прозорий, а кнопки, які потрібні для увімкнення гучномовця чи навпаки вимкнення мікрофона, стали більшими та зручнішими користувачу.

Цікаво: Тепер у iOS 16 та watchOS 9 можна відслідковувати свої ліки

Зміни в iMessage. Коли ви вводите ім'я, для того щоб написати повідомлення, то знизу з'являється список пропозицій і з нього можна вибрати потрібного отримувача. Компанія вирішила спростити все і добавила до імені фото. Тобто, якщо у вас стоїть фото на контакт, то ви його будете також бачити при пошуку в адресатах. Ця функція стане дуже корисною якщо ви часто спілкуєтесь в групових чатах, так як в них може бути декілька людей із однаковим іменем.

Інтерфейс відеоплеєра. Тут взагалі відбулися кардинальні зміни. Під час увімкнення відео, на екрані ви більше не побачите жодної зайвої кнопки. Тепер там буде все мінімалістично: кнопка гучності, запустити/пауза, картинка в картинці. Це все, що буде з'являтись на екрані. Це дуже правильно, адже чим менше зайвого, тим краще та зручніше виглядає.

Змінений інтерфейс в голосових повідомленнях в iMessage. Тепер голосові повідомлення це як окремий додаток в iMessage. Записувати повідомлення стало легше та швидше. Користувачі, які спілкуються в більшості записаними повідомленнями, точно оцінять нововведення.

Доступ до конфіденційності. Останнє, про що розповімо - доступ до конфіденційних даних. Після оновлення операційної системи, в Центрі управління кожен зможе дивитись, який додаток хотів отримати останнім часом доступ до камери чи мікрофону, а також до місцерозташування. Як відомо, є багато шахрайських програм які таким чином отримують доступ до даних. З метою безпеки і включили таку функцію до оновлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version