Реклама

Valve провела опитування стосовно відеокарт

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно компанія Valve провела опитування стосовно відеокарт через Steam, за березень, щоб дізнатися які картки використовують користувачі найчастіше. І як не дивно в Топ-3 відеокарт ввійшли моделі GeForce RTX від Nvidia.

Перше місце зайняла найшанованіша відеокарта GeForce RTX 2060. Відеокарта GeForce RTX 2060 є найбюджетнішою картою з сімейства RTX.
На другому місці розмістилася відеокарта RTX 2070, а за нею, на третьому місці, розмістилася RTX 2070 Super.

Як бачимо, успіх відеокарт від Nvidia очевидний. Враховуючи як компанія Nvidia слідкує за ринком ігор, не буде дивно, якщо карти наступного покоління RTX 3000 можуть досягнути набагато вищих результатів.
Очікувати ж RTX 3000 варто не раніше кінця 2020 року. Будемо надіятись, що перед випуском нової моделі, Nvidia знизить ціни на свої існуючі відеокарти.

Що стосується поточної продуктивності AMD в опитуванні Steam за березень, то найкращий результат показала картка Radeon, але вона навіть не входить в топ-10. Radeon RX 580 AMD займає одинадцяте місце. А наступна відеокарта від AMD знаходиться аж на 19 місці (RX 570).

Valve провела опитування стосовно відеокарт за місяць березень, тепер будем очікувати наступні опитування.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 4 бюджетні смартфони, які здивують своєю швидкістю роботи

Періодично ми публікуємо підбірки смартфонів, які можуть задовольнити потреби більшості українців і сьогоднішня не виключення, оскільки зараз буде названо...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -