Home Новини сучасних технологій Створено браслет, який фіксує емоції працівників на віддаленій роботі

Створено браслет, який фіксує емоції працівників на віддаленій роботі

0

Сьогодні ми дізналися, що було створено браслет, який фіксує емоції працівників на віддаленій роботі. Відповідальною за розробку стала компанія Moodbeam. Цей електронний браслет здатний вимірювати емоційний стан працівників, хоча ззовні він сильно схожий на сучасні фітнес-трекери. Як коментують в компанії, такий браслет зможе надати інформацію начальнику про рівень задоволення від роботи працівниками.

Як відомо, в 2020 році надзвичайно велика кількість працівників перейшла на віддалену роботу, чим кардинально змінила свій спосіб життя. Такі різкі зміни негативно впливають не емоційний стан працівників.

Функціональність такого браслету надзвичайно проста. Він отримав тільки дві кнопки: одна відповідає за радість, а інші за сум. Таким чином, якщо працівник має хороший настрій, то він може таким чином попередити про це своє начальство. В іншому випадку, якщо працівник відчуває сум, він також може про це повідомити начальство.

В кінцевому результаті, всі сигнали передаються на додаток до начальства і вони можуть контролювати рівень задоволення всіх своїх працівників. Також варто відмітити, що це не примусове заняття (тиснути на кнопки), а лише бажання персонально кожного працівника.

Як запевняють в компанії, це просто спосіб комунікації між начальством та працівниками.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version