Реклама

Стилус Apple Pencil буде переносити реальні кольори в цифрові

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Apple працює над вдосконаленням свого Apple Pencil. Згідно патенту, який був опублікований цього тижня, стилус Apple Pencil буде переносити реальні кольори в цифрові.

Стилус Apple Pensil буде переносити реальні кольори в цифрові

Патент отримав назву “Комп’ютерна система із кольоровим відбором стилусу”, яка отримає кольоровий датчик.
Згідно даних, датчик отримає декілька фотоприймачів, які здатні вимірювати світло для різних кольорів. Завдяки цій технології, з’явиться можливість переносити кольори з реального світу в цифровий.

Також повідомляється, що стилус може бути оснащений світлом, щоб допомогти фотоприймачам точно визначати кольори. Також в Apple повідомляють, що датчик для зчитування реальних кольорів буде розміщений в кінці стилусу.

Стилус Apple Pensil буде переносити реальні кольори в цифрові

Можливо, що для більшості користувачів, стилус з такою функцією не буде потрібним. А от для користувачів, які захоплюються картинами, а точніше їх створенням, така функція буде надзвичайно корисною, оскільки дозволить створювати надзвичайно реалістичні картини з реальними кольорами.
В Apple також повідомили, що стилус, з такою функцією, можна буде використовувати для калібрування дисплеїв та принтерів, проведення вимірювань і визначення кольорів фарби.
Як завжди, не варто забувати, що це тільки патент і завжди існує ймовірність, що така технологія не з’явиться.

Рекомендуємо: Apple Планують Зробити IPhone Ідентифікаційним Документом.

Джерело: macrumors

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Poco представили смартфон з нестандартним дизайном

Сьогодні Poco представили смартфон з нестандартним дизайном - Poco M3. Що і очікувалось, це дуже доступна модель із нестандартним дизайном...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -