Home Новини сучасних технологій Субфлагман OnePlus Nord 2 рекордно подешевшав

Субфлагман OnePlus Nord 2 рекордно подешевшав

0

На сайті AliExpress представники OnePlus зробили рекордну знижку на смартфон OnePlus Nord 2, яка діятиме з 6 грудня і завершиться 10 грудня. Це доступний по ціні смартфон з можливостями подібними флагману. Оптимальна конфігурація 8/128 Гб. Вартість цього девайсу в Україні варіюється від 13 тисяч, а тут пропонують за 10 900 грн, тобто різниця більше 2 000 грн. Такою пропозицією необхідно скористатись по багатьом причинам.

По-перше, програмний інструмент порівняльного аналізу AnTuTu оцінив OnePlus у 512 тисяч балів. Результативну роботу гарантує процесор Dimensity 1200. Стереозвук досить гучний, гарно працюють динаміки. Екран 6.43 дюйми з активною матрицею на органічних світлодіодах з частотою оновлення 90 Гц та HDR 10+.

По-друге, Nord 2 підтримує технологію бездротової передачі даних. Його потрійна камера 50 Мп + 8 Мп + 2 Мп оснащена оптичною стабілізацією зображення. Вдень різниці між фотографіями цієї моделі і OnePlus 9 Pro майже немає. Тож фото виходять якісні, попри невелику вартість смартфона.

По-третє, девайс можна повністю зарядити всього за півгодини. Ємність акумулятора 4500 міліампер-годин. Цей смартфон також має інтерфейс Oxygen OS 11. Його зовнішній вигляд нагадує Android, а також немає вбудованої реклами.

Якщо ж ви хочете придбати смартфон прямо зараз і не хочете очікувати на доставку з Китаю, то за цим посилання можна придбати смартфон з доставокю в декілька днів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version