Home Новини сучасних технологій Сучасний командний центр на зап’ястку: переваги Apple Watch

Сучасний командний центр на зап’ястку: переваги Apple Watch

0

Apple Watch — це безліч функцій та програм, які допоможуть у щоденних тренуваннях, подбають про здоров’я та дозволять залишатися на зв’язку зі своїми близькими, де б вони не знаходилися. Apple Watch від https://pcshop.ua/apple-store-ua/apple-watch – це новий командний центр на зап’ясті.

Блискучий дизайн. Шляхетні матеріали.

Останні Apple Watch оснащені дисплеєм Retina, що дозволяє чітко бачити інформацію, не рухаючи рукою:

  • час,
  • показники тренувань,
  • прогноз погоди,

інші корисні елементи завжди будуть на увазі і в розпорядженні користувача. Дисплей може працювати весь день, не розряджаючи акумулятор. Apple Watch Series 6 та 7 ідеально виготовлені з благородних матеріалів — алюмінієвий корпус з авіаційного сплаву серії 7000, отриманого внаслідок переробки виробничих відходів, нержавіючої сталі та сапфірового скла. Крім того, зручну можливість персоналізації та зміни зовнішнього вигляду пропонують змінні ремінці. Дизайн годинника не поступається естетичним формам, які завжди були сильною стороною пристроїв Apple.

Можна вибрати один із двох розмірів корпусу – 44 мм або 40 мм – відповідно до індивідуальних уподобань. Усього кількома натисканням можна персоналізувати свій циферблат Apple Watch, адаптуючи додатки та ярлики функцій до своїх інтересів та способу життя.

Ключові особливості Apple Watch, які мотивують, вимірюють, поєднують.

Apple Watch дивує рядом корисних функцій, які допоможуть організувати свій день, бути завжди на зв'язку зі своїми близькими та піклуватися про своє здоров'я за допомогою тренувань та підтримки фізичної активності.

Apple Watch піклуються про здоров'я так само, як і про близьких, тому функція виявлення падіння користувача дозволяє швидко викликати допомогу завдяки міжнародним екстреним викликам.

З Apple Watch завжди можна залишатися на зв'язку. Навіть якщо користувач забуде свій телефон, Apple Watch використовує стільниковий зв'язок та GPS. Опція диктування дозволить записувати золоті думки або список покупок, а подкасти та аудіокниги зроблять вільні моменти в дорозі приємними. У вільний час можна перевірити своє серце за допомогою вбудованого додатку ЕКГ та оксигенації крові.

Все, що потрібно знати про Apple Watch

Apple Watch зроблять покупки ще більш приємними та легкими. Apple Pay відкриє світ безпечних і швидких платежів без необхідності носити з собою гаманець, який надто обтяжуватиме власника під час тренування. Після завершення тренування з бігу легко здійснити безконтактну та безпечну оплату за пляшку води або чашку кави годинником. Про насичений графік зустрічей, щоденні завдання та заплановані заходи подбають повідомлення, які нагадуватимуть про найважливіші завдання легким дотиком до зап'ястя.

Ремінці та циферблати на всі випадки життя

Ремінці та змінні циферблати допомагають ідеально персоналізувати гаджет залежно від ситуації. Силіконовий або нейлоновий ремінець підійде для тренувань, а шкіряний або сталевий — для опери або гала-вечері. Також можна вибрати привабливий циферблат із сотень дизайнів, який найкраще відображає індивідуальний стиль.

Apple Watch Series 7 - новий оливковий колір та звичні функції

На додаток до стандартних графітових та срібних кольорів Apple Watch 7 будуть мати червоний, синій (трохи яскравіший, ніж Series 6) та оливковий кольори корпусу.

У Apple Watch Series 7 на диво мало змін у сенсорі. Користувачам все ще доступні базові датчики, завдяки яким Apple Watch Series 7 можуть:

  • вимірювати частоту серцевих скорочень,
  • виконувати ЕКГ,
  • вимірювати рівень кисню у крові, SpO2.

Всупереч витокам у годиннику не знайдено нових датчиків, які відповідають, наприклад, за вимірювання артеріального тиску.

Проте Apple Watch 7 навчилися виявляти падіння під час вправ. На додаток, вони можуть автоматично виявляти більше видів активності, включаючи їзду на велосипеді. Apple також покращила алгоритми, завдяки яким вони найкраще підходять для запису поїздок.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version