Реклама

Технічні характеристики камер смартфона Samsung Galaxy A72

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стали відомі повні технічні характеристики камер смартфона Samsung Galaxy A72. Згідно зі свіжим звітом голландського блогу GalaxyClub , телефон буде оснащений чотирма камерами.

Примітно, що Samsung Galaxy A72 буде оснащений 64-мегапіксельним основним об’єктивом. Буде 12-мегапіксельний ультраширокий об’єктив, а також 5-мегапіксельний макрооб’єктив та об’єктив із глибиною 5 Мп.

Варіант 4G телефону буде мати номер моделі SM-A725F, тоді як версія 5G Galaxy A72 матиме номер моделі SM-A726B. Згідно з повідомленнями, дует Galaxy A72 буде запущений в Європі.

Якщо говорити про ціну пристроїв, то Galaxy A72 4G буде коштувати від 450 до 500 євро. З іншого боку, Galaxy A72 5G буде коштувати від € 550-600.

Samsung випустить свої телефони на початку 2021 року. Також повідомляється, що Galaxy A72 стане першим пристроєм в лінійці A, який оснащений оптичною стабілізацією зображення (OIS). Але підтвердження цьому немає.
Samsung Galaxy A72 буде поставлятися з алюмінієвою рамою і скляною задньою панеллю

Раніше сьогодні просочився дизайн смартфона Galaxy A72 , яким поділився OnLeaks, він же Стів Хеммерстоффер. Відповідно до OnLeaks, Galaxy A72 буде поставлятися з рамою, виготовленою з алюмінію.

Galaxy A72 матиме тонкі рамки. Хоча рамки можуть бути не такими тонкими, як у серії Galaxy S21, вони досить тонкі. У центрі дисплея буде пробивний отвір, в якому буде розташована фронтальна камера.

Очікується, що Samsung Galaxy A72 буде мати 6,7-дюймовий плоский дисплей. Як повідомляється, його розміри становитимуть 165 х 77,4 х 8,1 мм (9,9 мм із задньою камерою), а також 3,5-мм роз'єм для навушників.

Сканер відбитків пальців буде розміщений всередині дисплея екрану. Немає жодного слова, чи буде це оптичний сканер відбитків пальців або ультразвуковий сканер відбитків пальців нового покоління, який дебютує в лінійці Galaxy S21.

Оскільки передбачається, що телефон буде запущений на початку 2021 року, більше інформації про смартфон неодмінно з’явиться в Інтернеті. Ми будемо в курсі останніх оновлень Galaxy A72.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 3 лучших смартфона на “чистом” Android в 2021 году

Стаття доступна українською...Сейчас большинство производителей смартфонов предлагают собственные варианты операционной системы Android, поэтому встретить неплохой смартфон на чистом Android...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -