Home Новини сучасних технологій Telegram дозволяв стороннім особам отримувати доступ до секретних чатів

Telegram дозволяв стороннім особам отримувати доступ до секретних чатів

0

Сьогодні надійшла інформація, що Telegram дозволяв стороннім особам отримувати доступ до секретних чатів. З такою заявою виступив дослідник безпеки Дхіраджем Мішра. Таку проблему в безпеці було виявлено у версії додатка Telegram 7.3 для macOS.

За словама Дхіраджем, зловмисники могли отримувати доступ до самознищуючих повідомлень, а саме до відео та аудіо. Як виявилося, зловмисники могли до них отримати доступ навіть після того, як повідомлення, відео та аудіо були видалені.

Як він повідомляє, при відправленні аудіо та відео через звичайні повідомлення, додаток передає шлях збереження файлів в форматі «.mp4». Якщо відправлення відбувається через секретний чат, то шлях не вказується, але передані файли всерівно зберігаються в тому ж місці.

Дхіраджем Мішра заявляє, що Telegram зберігає локальні копії відправлень в секретних чатах за заданими шляхами, що надзвичайно небезпечно і така практика неправильна.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version