Home Новини сучасних технологій Telegram розширив функцію групових відеодзвінків

Telegram розширив функцію групових відеодзвінків

0

Telegram розширив функцію групових відеодзвінків, яку він запустив у червні, щоб мати можливість розмістити більше учасників – набагато більше. Остання версія програми обміну повідомленнями тепер дозволяє приєднатися до групового відеодзвінка до 1000 осіб. Хоча кількість учасників, які можуть транслювати відео зі своєї камери або свого екрану, залишається обмеженою на 30, ще 970 людей можуть дивитися за ними.

Як сказали в Telegram, коли вони вперше запустили цю функцію, вони завжди планували збільшити кількість людей, які можуть приєднатися до групового чату, розширюючи голосові та відеодзвінки для підтримки подій у прямому ефірі. У своєму новому оголошенні компанія заявила, що продовжуватиме збільшувати ліміт.

Крім того, Telegram оновив функцію відеоповідомлень, щоб користувачі могли дивитися їх з більш високою роздільною здатністю. Тепер користувачі також можуть ділитися своїм екраном зі звуком під час відеодзвінків 1 на 1 і налаштовувати свої повідомлення на автоматичне видалення через місяць, а не протягом дня або тижня, як це дозволяють старіші параметри.

Telegram розширив функцію групових відеодзвінків

Оновлений редактор мультимедіа Telegram зменшує ширину пензля при збільшенні масштабу, дозволяючи користувачам малювати дрібніші деталі на фотографіях та відео. Інші нові функції включають додаткові параметри скидання пароля та анімовані смайли. Для програми Android найновіша версія також включає підтримку швидкості відтворення 0,5x, 1,5x та 2x, а також нові анімації надсилання.

Тим часом користувачі iOS матимуть доступ до нової вбудованої камери, яка може використовувати всі рівні масштабування свого пристрою, а також можливість пересилати повідомлення кільком одержувачам.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version