Home Новини сучасних технологій ТОП 3 корисних додатка, які розширять можливості Android-смартфонів

ТОП 3 корисних додатка, які розширять можливості Android-смартфонів

0

В цій добірці ви знайдете три програми, які не тільки зроблять ваше використання телефоном зручним та комфортним, а і розширять його можливості. Існують вони тільки для Android, але можна знайти аналоги для інших операційних систем. Сподіваюсь, що це вас зацікавило, тому почнемо.

1.Перший додаток у топі – це Setedit. Інтерфейс і дизайн в ній звичайно не дуже красивий, але через те, що вона робить, ви здивуєтесь. Setedit відкриває доступ до багатьох прихованих функцій вашого смартфона. До них може входите те, чим ви хотіли скористатися та не було можливості. Але спочатку рекомендується:

Цікаво: Названо непотрібні додатки в смартфонах Xiaomi, які краще видалити

1)Зайти в adb.
2)Написати "pm grant by4a.setedit22 android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS".

Після цього вам будуть доступні для зміни абсолютно всі налаштування. Але є одна проблема – це те, що по ній немає відео і розібратися самому буде складно. Самих рядків, які відповідають за секретні налаштування дуже багато. Для когось це може здатися цікавим, лазити та вмикати якісь функції, а комусь нудним заняттям.

2.QuickShortcutMaker – це друга програма у цій добірці. Вона вміє створювати ярлики, що будуть запускати вами налаштовані функції. Також, якщо вам швидко треба знайти якийсь додаток, то QuickShortcutMaker допоможе в цьому. Звісно існують аналоги, але вони мають набагато менше функцій, ніж ця програма.

3.Якщо вам набридло те, що вашу пам’ять в телефоні засмічують різні додатки, то Auto Folder Cleaner для вас. В ньому ви зможете налаштувати певні папки, які будуть очищатися в заданий час. Погодьтеся, що це дуже зручно, коли телефон сам видаляє не потрібні дані, які не мають сенсу і забирають пам’ять.

На цьому все, сподіваюся, що ця стаття була для вас корисною і ви знайшли корисну програму для себе.

Також нещодавно було названо найпопулярніші додатки та ігри для Android в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version