Home Новини сучасних технологій ТОП 4 недорогих, але якісних смартфони

ТОП 4 недорогих, але якісних смартфони

0

Якщо ви хочете придбати телефон середнього класу, то ця добірка точно для вас. В неї увійдуть: Vsmart, Realme і Samsung. Ми розкажемо про чотири смартфони з хорошими комплектуючими, які в них мінуси і плюси, та багато іншого.

Realme 8

ТОП 4 недорогих, але якісних смартфони

В ньому стоїть дисплей на 6,4 дюйми, що має зображення 2400 на 1080. Також в Realme 8 встановлений потужний процесор Helio G95 з 8-ма ядрами. Він набрав 300 тисяч балів у програмі AnTuTu. Сам смартфон має чудовий зовнішній вигляд, але корпус виготовлений з пластика. В ньому стоїть акумулятор на 5000 мАг, що підтримує швидку зарядку.

Головна камера у ньому на 64 Мп, через це ви зможете робити дуже чіткі та красиві фото. Фронтальна камера теж тішить, бо вона на 16 Мп, що дуже добре підійде для селфі.

Рекомендуємо: Названо 3 смартфони, які можуть працювати в оновлених мобільних мережах.

Vsmart Joy 4

В цьому телефоні встановлений дисплей на 6,53 дюйми, який видає дуже гарне зображення, розміром 2340 на 1080. Має новий NFC модуль, але відсутній діод, що блимає, коли є повідомлення. У Vsmart Joy 4 стоїть процесор Snapdragon, який дає телефону не погану автономність і також має 8 ядер. Смартфон набрав 163 тисячі балів у тесті AnTuTu, що тестує процесори на потужність. В телефоні встановлений хороший акумулятор на 5000 мАг, за допомогою нього Vsmart Joy 4 тримає заряд дуже довгий час.

Головна камера у смартфоні на 16 Мп, що робить більш-менш нормальні фото. А для селфі вам виділили цілих 13 Мп. Також для Vsmart Joy 4 майже немає чохлів та інших аксесуарів, що можна віднести до мінусу.

Рекомендуємо: Названо найкращі смартфони 2021 року бренду Xiaomi.

Samsung Galaxy A52

В ньому стоїть Super AMOLED дисплей на 6,5 дюймів, що має класну кольоропередачу і розмір зображення 2400 на 1080. Також екран видає частоту кадрів в 90 Гц. В Galaxy A52 встановлений дуже хороший процесор Snapdragon 720G з 8-ма ядрами. Він досить потужний, тому що набрав 284 тисячі балів у тесті AnTuTu. Galaxy A52 підтримує швидку зарядку і має акумулятор об’ємом 4500 мАг, завдяки чому смартфон досить довго тримає заряд.

Головна камера у ньому на 64 Мп, за допомогою неї у вас будуть виходити красиві фото, а фронтальна просто відпад – цілих 32 Мп! Плюс телефона – це знову ж вологозахист, а мінус – корпус з пластику.

Цікаво: Названо 4 якісні смартфони 2021 року, які вам довго пропрацюють.

Samsung Galaxy A41

В Galaxy A41 встановлений дисплей на 6,1 дюйма, що видає зображення розміром 2400 на 1080. Телефон має нормальний 8-ми ядерний процесор - Helio P65. Також він набрав 182 тисячі балів у тесті AnTuTu. Головна камера в Galaxy A41 на 48 Мп, що трішки менше, ніж у Realme 8, але все одно робить нормальні фото. А ось фронтальною камерою нас побалували, тому що вона аж на 25 Мп.

Уявіть якої прекрасної якості будуть ваші селфі! Великим плюсом цього смартфона є вологозахист, а мінус - маленький акумулятор. Його об’єм становить всього 3500 мАг. Телефон буде швидко через нього розряджатися, тому що має хороші комплектуючі, які потребують багато енергії.

Рекомендуємо: Топ-4 смартфони, які відповідають ціні і якості.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version