Реклама

Топова версія Apple iPhone 12 Pro 512 Гб обвалилася в ціні до рекордного мінімуму

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Що може бути приємніше на початку 2022 року, ніж знижки на смартфони і особливо, коли це стосується популярних пристроїв компанії Apple, а саме минулорічного Apple iPhone 12 Pro 512 Гб, який обвалився в ціні до рекордного мінімуму.

Дехто може не оцінити знижок на цей смартфон, аргументуючи це виходом лінійки iPhone 13, але будемо відвертими, iPhone 12 Pro буде актуальним ще декілька років і на даний момент, він практично нічим не поступається нещодавно випущеним iPhone 13.

Стосовно знижки на смартфон, то зараз iPhone 12 Pro 512 Гб можна придбати за цим посиланням із знижкою в 4000 грн , а саме за 45 999 грн. Така ціна на 12 "прошку" досить вигідна, враховуючи, що такі знижки трапляються дуже рідко в українських інтернет-магазинах.

Зразу нагадаємо характеристики iPhone 12 Pro 512 Гб.

Смартфон отримав 6,1-дюймову OLED (Super Retina XDR) панель з роздільною здатністю 2532 х 1170, процесор Apple A14 Bionic, потрійну систему камер: надширококутна камера 12 Мп (ƒ/2.4/120°) + ширококутна камера 12 Мп (ƒ/1.6) + телефотокамера 12 Мп (ƒ/2.0).

Смартфон підтримує розблокування за допомогою обличчя, захист від пилу та вологи (IP68) та швидку зарядку. Також він отримав гіроскоп, барометр, акселерометр, датчик наближення, датчик освітлення, сканер LIDAR та компас.

В цілому, це один із найкращих смартфонів, які зараз можна придбати в Україні.

Також нещодавно стало відомо, що компанія Apple відправила на “смітник” свої культові смартфони.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 6 порад, які збільшать термін служби смартфона

Всі ми, власники смартфонів, рано чи пізно оновлюємо його до новішого з деяких причин. Зазвичай, причиною для покупки нового...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -