Реклама

Ціни на передплату Apple Music значно зростають

Останні Новини

Сьогодні стало відомо, що ціни на деякі сервіси, зокрема мова йде про Apple Music, Apple One та Apple TV+, зростають. Підвищення цін стосується фізичних осіб та тепер підписка на сервіс Apple Music зростає на 10%. Причиною такого зростання цін практично вперше, компанія Apple пояснює підвищенням вартості комісії за використання ліцензійної музики.

Якщо детальніше, то тепер підписка на Apple Music коштуватиме 10,99 дол, хоча раніше була на 1 дол менше. Також зросла ціна на використання сервісів за допомогою сімейної підписки. І зараз це вам коштуватиме 16,99 дол.

Зростання цін на Apple TV+ значно більше, ніж на Apple Music, так як тут подорожчання буде аж на 40%. Зараз за даний сервіс потрібно платити 6,99 дол. Подорожчання саме даного сервісу компанія пов’язує з великою кількістю в ньому фільмів, серіалів, дитячих шоу, тощо. Тобто, раніше ціна була низька через невеликий перелік доступних до перегляду фільмів та шоу.

Ну і відповідно, пакет Apple One, який включає в себе різні сервіси від Apple, зараз коштуватиме на 10% більше, таким чином його ціна за підписку становитиме 32,95 дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi презентували смарт – годинник Haylou LS01

Xiaomi презентували смарт - годинник Haylou LS01 , не зважаючи на свою ціну, приблизно 600 грн, вже займає...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -