Реклама

Huawei створили 200-ватну зарядку для смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Huawei створили 200-ватну зарядку для смартфонів. Річард Ю заявив, що у Huawei вже є технології надшвидкої зарядки потужністю 120 Вт і навіть 200 Вт.

Сьогодні на конференції в Китаї генеральний директор Huawei Consumer Business Річард Ю (Richard Yu) представив смартфони серії Huawei Mate 40 китайським користувачам.

Huawei створили 200-ватну зарядку для смартфонів

Річард Ю заявив, що у Huawei вже є технології надшвидкої зарядки потужністю 120 Вт і навіть 200 Вт, компанія досягла таких показників в лабораторних умовах. Однак на цій стадії Huawei вважає, що 66-ватна зарядка є найбільш оптимальною для смартфонів.

Серія Huawei Mate 40 підтримує дротову зарядку потужністю 66 Вт і бездротову зарядку потужністю 50 Вт. Попередники підтримували 40-ватну провідну та 27-ватну бездротову зарядку. Річард Ю згадав, що швидкий зарядний пристрій буде включено в роздрібну упаковку Huawei Mate 40, тому покупцям не доведеться купувати аксесуар окремо.

Читайте також: Що Потрібно Знати Про Створення Веб-Сайту?

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huami будуть випускати маски із змінним фільтром

В компанія Huami будуть випускати маски із змінним фільтром N95. Основний профіль виробництва в Huami - це гаджети. Найвідоміші з...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -