Home Новини сучасних технологій Турецькі смартфони Samsung скоро з’являться на ринку

Турецькі смартфони Samsung скоро з’являться на ринку

0
Турецькі смартфони Samsung скоро з'являться на ринку

Різні компанії на ринку смартфонів намагаються розширити свої виробничі потужності і почати випуск смартфонів в різних країнах. Як стало відомо, турецькі смартфони Samsung скоро з’являться на ринку. Південнокорейський гігант Samsung скоро почне виробництво смартфонів в Туреччині. У тому ж напрямку рухається і китайська компанія Oppo.

Oppo вийшла на турецький ринок якийсь час назад, і тепер компанія готова почати виробництво на двох підприємствах, в Стамбулі і північно-західній провінції Коджаелі. Очікується, що виробництво почнеться в наступному місяці.
На цих заводах компанія буде здійснювати весь виробничий процес, а не тільки монтажні роботи. Підготовчі процедури були завершені, для цього компанія інвестувала 50 мільйонів доларів. Компанія буде експортувати деякі моделі своїх смартфонів в інші регіони. Основним напрямком стане європейський ринок.

З іншого боку, південнокорейська компанія Samsung Electronics також планує почати виробництво в Туреччині, але, на відміну від Oppo, компанія не буде відкривати власні потужності, а найняла субпідрядника в Стамбулі.

Samsung намагається розширити свої виробничі потужності в інших країнах, оскільки компанія зосереджена на скороченні своєї залежності від китайських компаній. Нещодавно компанія почала будівництво нової фабрики з виробництва дисплеїв в Індії. Компанія вже володіє найбільшим в світі заводом з виробництва смартфонів в Індії.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version