Home Новини сучасних технологій Twitter придбав стартап, який дозволяє вам практично спілкуватися з друзями

Twitter придбав стартап, який дозволяє вам практично спілкуватися з друзями

0

Twitter придбав стартап, який дозволяє вам практично спілкуватися з друзями за допомогою відеочату та обміну екранами. З таким повідомленням виступила компанія у п’ятницю.

Squad допоможе Twitter “запропонувати людям нові способи взаємодії, самовираження та приєднання до публічної бесіди”, – заявив у своєму твіттері віце-президент із продукту Twitter Ілля Браун . Команда Squad пропонує “глибоке розуміння того, як люди беруть участь в інтерактивних аудіо- та відеорозмовах”, і “пришвидшить нашу роботу, щоб запропонувати людям нові та креативні інструменти для початку та приєднання до розмов на сервісі”, – додав Браун у наступних твітах .

Twitter досліджує способи підключення людей поза стандартним твітом, про що свідчить нещодавній глобальний запуск його ефемерних флотів та оголошення чатів, схожих на Clubhouse, що надходять до служби . 

Неважко уявити, як Twitter потенційно може будувати віртуальні місця для зустрічей, як Squad, на платформі.

Придбання компанією Squad Twitter також слідує за відкриттям програми Джейн Манчун Вонг про те, що компанія може закрити свою послугу прямого потокового передавання Periscope. Можливо, Twitter планує відмовитись від того, щоб дозволити людям широко транслювати відео, а замість цього пропонувати їх для менших спільнот.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version