Home Новини сучасних технологій Українці в захваті від ідеї проведення виборів в цифровому форматі

Українці в захваті від ідеї проведення виборів в цифровому форматі

0

Українці в захваті від ідеї проведення виборів в цифровому форматі. Багато відповідних повідомлень можна побачити на офіційній сторінці додатку “Дія” в Facebook.

Багато користувачів відмічають, що такий формат виборів та й взагалі різноманітних голосувань, зміг би дати народу України більше влади і повноважень у вирішенні долі України.

Ось декілька користувачів, яких цікавлять можливі введення такого формату в Україні.

Один користувач реально оцінив шанси введення е-виборів та е-голосувань в Україні. На його думку, поки нам ще рано до такого стрімкого переходу на новий формат виборів. Основні побоювання в нього викликають можливі фальсифікації виборчого процесу через додаток. Детальніше його публікація.

В цій ситуації порадувала відповідь модераторів, що сервіс для виборів не запустять до тих пір, поки не буде впевненості в 100% безпеці від можливої фальсифікації.

Запитання стосовно проведення такого формату виборів з’явилися після того, як в додатку “Дія” запустили нацплатформу е-демократії «ВзаємоДія», де люди зможуть вільно комунікувати з держорганами та долучатися до ухвалення рішень на місцевому й державному рівнях.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version