Home Новини сучасних технологій Українцям запропонували альтернативу скандальному WhatsApp

Українцям запропонували альтернативу скандальному WhatsApp

0

Українцям запропонували альтернативу скандальному WhatsApp у вигляді трьох можливих месенджерів. Альтернатива зараз необхідна як ніколи, оскільки WhatsApp змінив свою політику і тепер буде передавати всі особисті дані користувачів соціальній мережі Facebook. Хоча в період, коли Facebook купляв WhatsApp, розробники обіцяли, що персональні дані користувачів не будуть виходити за межі додатку. Як бачимо, політика змінилася і користувачі почали масово покидати додаток і переходити на альтернативні додатки. Найкращих варіантів є не так багато, але до них рекомендуємо придивитися.

1. Telegram

З повною впевненістю можна сказати, що додаток Telegram найкраща альтернатива. На даний момент, додатком користується більше 500 млн користувачів. За словами засновника Telegram, Павла Дурова (той самий, що зробив в свій час VK), їхній додаток не піде слідом за WhatsApp і не буде “зливати” дані своїх користувачів стороннім компаніям. Telegram вважається найбезпечнішим та найанонімнішим додатком. За це він і отримує багато критики в свою сторону від багатьох країн. Зараз додаток стрімко набирає популярність у США. Сьогодні з’явилися чутки, що Google та Apple хочуть видалити додаток із своїх фірмових магазинів.

2. Viber

Цей додаток немає сенсу рекламувати, оскільки багато українців його вже досить давно використовують. Додаток Viber виконує всі стандартні функції месенджера і навіть більше. В плані захисту своїх користувачів серйозних проблем з ним не було.

3. Signal

Це відносно новий для нас месенджер, який більш популярний на території США. По своєму функціоналу і дизайну він схожий до Viber. Його особливістю є використання OWS алгоритму наскрізного шифрування «Signal Protocol» . Цей алгоритм виявився надзвичайно популярним і також був реалізований у WhatsApp, Skype, Messenger та Google Allo. Окрім цього, його сильно вихваляє і рекламує сам Ілон Маск.

Вибір найкращого месенджера - це вже особисто Ваш вибір, так як 100% захист не може запропонувати жоден з цих додатків.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version