Home Новини сучасних технологій Українцям розказали, чому після прив’язки банківської картки її потрібно обов’язково відв’язувати

Українцям розказали, чому після прив’язки банківської картки її потрібно обов’язково відв’язувати

0

Досить часто, коли користуєтеся інтернет-сайтами, додатками з платним контентом, вам пропонують оформити платну підписку, за допомогою якої, кожного місяця з вас буде списуватися певна сума за надані послуги. Щоб оформити таку підписку, необхідно прив’язати свою банківську карту. Сьогодні ж українцям розказали, чомупісля прив’язки банківської картки її потрібно обов’язково відв’язувати.

Автопродовження підписки

Якщо ви оформили платну підписку на сервіс, то очікуєте, що при оплаті на один місяць, ви можете вирішувати чи продовжувати підписку чи ні. Бувають ситуації, коли так дійсно відбувається і ви самі вирішуєте чи платити на наступний місяць, чи ні. Найчастіше відбувається зворотнє, підписка автоматично продовжується і з вас списують кошти без вашого відома. Зазвичай, такі правила сервісу написані маленьким шрифтом і їх важко помітити. В такому випадку, гроші вам ніхто не поверне і прийдеться вручну відключати підписку.

Тестовий або пробний доступ

Схожа ситуація, тільки на цей раз вам пропонують тестовий варіант підписки на 1,2 або 3 місяці. Ви оформляєте її і вважаєте, що по завершенню пробного періоду ви просто не будете використовувати сервіс. Зазвичай, після пробного періоду, з вас спишуть суму за 4-ий місяць використання. Відбудеться це тільки в тому випадку, якщо у вас прив’язана банківська картка. Якщо ж ви відв’язали картку, то такої проблеми ви уникнете.

Автоматичне продовження підписки корисна функція для тих, хто тривалий час використовує сервіс і не має наміру залишати його, для прикладу Netflix, або інші схожі сервіси. У випадку, якщо ви ще не вирішили, чи будете користуватися сервісом в майбутньому, краще зразу відв’язати карту і бути спокійним.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version