Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, як безкоштовно телефонувати друзям і рідним в інші країни

Українцям розповіли, як безкоштовно телефонувати друзям і рідним в інші країни

0

До недавна, щоб здійснювати дзвінки за кордон, необхідно було сплачувати великі кошти, оскільки тарифікація таких хвилин була надзвичайно дорога. Зараз же, ситуація дещо змінилася, але телефонувати за допомогою свого оператора все рівно недешево, оскільки роумінг не сильно подешевшав. Благо, технології стрімко розвиваються, тому українцям розповіли, як безкоштовно телефонувати друзям і рідним в інші країни.

Найперше, що необхідно для безкоштовних дзвінків за кордон — смартфон з підключеним інтернетом. Далі вже справа йде за програмним забезпеченням.

1. Сайти для здійснення безкоштовних дзвінків на мобільні телефони в інші країни

• Zadarma
• Flash2Voip

Ці сайти ідеальне рішення для тих, кому інколи необхідно зателефонувати за кордон до друзів або родичів. Їхньою особливістю є те, що при реєстрації надається безкоштовний пробний період, чого вистачить на декілька важливих дзвінків. Подальше використання буде платним.

2. Месенджери

Месенджери хороший варіант для тих, хто телефонує за кордон до тих людей, в яких також є встановлений месенджер. У випадку, якщо в людини на тому кінці відсутній месенджер, то за допомогою Viber можна телефонувати на звичайні номери (Viber Out) за кордон і не переплачувати зайві кошти.

3. Комунікативні платформи

• Skype
• Zoom

За допомогою цих програм можна телефонувати як у вигляді відеодзвінків, так і в звичному для нас телефонному вигляді. Shype пропонує схожий варіант дзвінків на стаціонарні дзвінки та на номери користувачів не зареєстрованих у скайпі за окрему плату, яка також нижча, ніж традиційні дзвінки в роумінгу.

Ще пристуній один варіант відносно безкоштовних дзвінків. Якщо ви та ваш співрозмовник за кордоном використовують LycaMobile, дзвінки можуть бути або безкоштовні або ж за невелику суму. Все залежить від країни, в якій знаходиться ваш родич або друг.

Найкращим варіантом для безкоштовного спілкування є наявність інтернету, який зараз доступний майже у всіх країнах.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version