Реклама

Українцям розповіли, коли необхідно негайно блокувати свою банківську картку

Останні Новини

Сьогодні ми поговоримо про випадки, коли потрібно негайно блокувати свою банківську картку. Знову ж таки, така ситуація пов’язана із діями шахраїв та потребує негайного рішення у двох випадках:

  • якщо ви розповіли усю інформацію стосовно вашої картки зловмиснику під час дзвінка;
  • якщо перед або під час розмови із шахраєм вам прийшло смс-повідомлення з кодом підтвердження дій з вашою карткою.

Перший випадок можливо здасться комусь неможливим чи незрозумілим. Але сьогодні шахраї настільки «підкуті» у своїй справі, що ви навіть не встигнете помітити, що видали їм всю конфіденційну інформацію. Зазвичай розуміння того, що дзвонив не працівник банку, а стороння особа приходить уже після розмови. В такому випадку, навіть якщо ви не впевнені на 100%, що розмова була із шахраєм, негайно зверніться в банк та повідомте їх про цю ситуацію. Краще банк заблокує ваш рахунок на певний час, але так ви точно не втратите свої кошти.

Другий випадок може говорити про те, що зловмисники уже отримали дані вашої банківської карти (номер, строк чи код CVV). Відповідно їм потрібно дізнатись лише надісланий вам одноразовий код. У таких випадках також потрібно звернутися у банк, заблокувати рахунок. Ще рекомендується змінити паролі для входу в мобільний банкінг, тощо. Надалі вам потрібно особисто звернутись в банк та проконсультуватись як діяти дальше, можливо знадобиться перевипуск картки, тощо.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

4 серпня на ринок виходить новий смартфон Nokia

HDM Global поділилась тизером щодо запланованого запуску смартфонів Nokia. А саме, 4 серпня на ринок Китаю виходить новий смартфон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -