Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, про що варто замовчувати поряд зі смартфоном

Українцям розповіли, про що варто замовчувати поряд зі смартфоном

0

В 2021 році конфіденційність користувачів смартфонів та інших розумних ґаджетів неймовірно важлива, оскільки все більше і більше зловмисників знаходять способи викрадати такі дані та використовувати їх в своїх цілях. Як би не було, але на 100% довіряти смартфонам (та іншим пристроям) не варто, тому сьогодні розповімо, про що варто замовчувати поряд зі смартфоном.

Напевно кожному траплялося таке “співпадіння”, коли ви розмовляли на якусь вільну тему із друзями (поряд з смартфоном) і через деякий час реклама відповідного продукту вже була на всіх можливих ресурсах. Справді, таких співпадінь досить багато, але провідні рекламні компанії, такі як Google, Microsoft, Яндекс та інші, заперечують можливість прослуховування.

Вірити їм чи ні, вирішувати особисто вам, але офіційного підтвердження того факту, що за користувачами смартфонів стежать технічні гіганти, немає.

Якщо ж ви все рівно не вірите цим компаніям і хотіли б залишити конфіденційну інформацію конфіденційною, то варто дотримуватися деяких рекомендацій, які допоможуть залишатися в безпеці.

Фактично, всі рекомендації зводяться до того, щоб не розголошувати зайву інформацію біля смартфону, до якої варто віднести різноманітні фінансові угоди, дані банківських рахунків, суми переказів, кількість готівки і тому подібних тем, які в поганих руках можуть сильно нашкодити потенційній жертві.

Також нещодавно було названо пристрої, які можна підключити до роз’єму зарядки смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version