Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, що краще не шукати в інтернеті

Українцям розповіли, що краще не шукати в інтернеті

0

Всі ми користуємося Пошуком Google і часто навіть неусвідомлено шукаємо в інтернеті щось забаронене, що в подальшому може зацікавити правоохоронні органи. Звичайно, сам факт пошуку якоїсь “забороненої” або “небезпечної” теми ще не означає, що ви щось замислили, але ви все рівно зможете потрапити під приціл відповідних органів. Для того, щоб не потрапити в недорозуміння і вам не прийшлося пояснювати свою невинність, українцям розповіли, що краще не шукати в інтернеті.

Зазвичай, в інтернеті ми шукаємо відповіді на запитання, які у вас виникли в даний час і даному місці. Можливо це стосується інформації про новий фільм, про якогось виконавця, про новий смартфон, або навіть життєві лайфхаки — все це, звичайні і дозволені теми. Одночасно з цим, бувають випадки, що вас зацікавив матеріал, який вважається небезпечним, а саме інформація про певні наркотики, заборонені фільми для дорослих, піратський контент або ж щось, що пов’язане із зброєю. Фактично, навіть таке не заборонене офіційно, але якщо ви часто вивчаєте матеріал, який пов’язаний з вище перерахованими темами, спеціальні органи можуть поцікавитися у вас, для чого вам необхідна інформація і що ви плануєте з нею роботи.

Бувають випадки, коли студент готує якусь дипломну роботу, або певний звіт на якусь із таких тем і зрозуміло, що таку інформацію він буде збирати саме через Гугл. Велика ймовірність, що з ним зв’яжуться для уточнення інформації, але в такому випадку, ніяких наслідків від цього не буде.

Для звичайних користувачів мережі, не рекомендується захоплюватися забороненими або підозрілими темами, які були перелічені на початку матеріалу, щоб не привертати до себе увагу та не шукати для себе неприємностей.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version