Реклама

Українцям розповіли, що необхідно робити із знайденою банківською карткою

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Уявимо ситуацію, що ви випадково знайшли (або побачили) чужу банківську карту біля смітника, на зупинці, біля банкомата або ж в якомусь іншому місці і задумалися, що з нею робити. Сьогодні українцям розповіли, що необхідно робити із знайденою банківською карткою.

І так, ви побачили банківську картку ПриватБанк (або ж іншого банку) і не знаєте як правильно поступити.

Найперше, не рекомендується забирати знайдену карту собі та йти перевіряти її баланс і тому подібне. Банкомат оснащений камерами і таким поступком ви тільки накличете на себе неприємності.

Також не варто брати картку додому та шукати її власника за допомогою соціальних мереж за допомогою фото картки з двох сторін. За це вас також ніхто не похвалить.

Найголовніше, це не потрібно пробувати нею розрахуватися в магазинах, оскільки це кримінальна відповідальність.

Непоганий вихід із ситуації, це просто розрізати цю картку або ж зламати, щоб шахраї не змогли нею скористатися.
Якщо недалеко від вас буде розміщуватися відділення банку, якому належить ця картка, то можна віднести її туди та розказати де ви її знайшли. В ідеальному випадку, співробітники заблокують та перевипустять банківську карту і повідомлять її власника.

Найкращим варіантом буде просто пройти повз картку і не чіпати її, оскільки велика ймовірність, що картку вже заблокували і нею вже ніхто не зможе скористатися. Крім цього, ви уникнете зайвих проблем, пояснюючи звідки ви отримали цю картку і тому подібне.

Найправильнішим рішенням буде те, яке ви приймете особисто. Важливо, щоб ви не використовували картку у своїх корисних цілях, оскільки ніхто не застрахований від того, що сам загубить свою банківську картку. Думаємо, що було б неприємно, якби ви загубили картку і нею хтось скористався.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, чи оновлення iPadOS 16 доступне для вашого планшету

Кожного року виходить велике оновлення операційних систем від Apple. Минулий рік звісно не виключення. Восени користувачі зустріли iOS 16,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -