Home Новини сучасних технологій Українцям назвали основні причини розмагнічування банківських карток

Українцям назвали основні причини розмагнічування банківських карток

0

Банківськими картками користується зараз більша частина українців. Але як і усі речі, банківські картки також зношуються, а саме підлягають розмагнічуванню. Ще декілька років тому, основною причиною розмагнічування був вплив електромагнітного випромінювання. Зараз ж найчастіше картки розмагнічуються під впливом фізичних пошкоджень – ударів, вигинів та інших деформацій. Ймовірно, багато хто з нас забував картку в одязі і вона була випрана у пральній машині. Отже, для продовження терміну користування карткою, варто бережно до неї ставитись.

Варто відмітити, що навіть розмагніченою карткою ви можете здійснювати безготівкові платежі та оплачувати покупки в POS-терміналах, оплачувати покупки в інтернеті, тощо. Фактично, розмагніченою карткою ви не зможете лише знімати готівку із банкоматів. В такому випадку, банківську картку доведеться перевипускати.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version