Home Новини сучасних технологій Українцям розказали, як побороти залежність від смартфона

Українцям розказали, як побороти залежність від смартфона

0

Сьогодні українцям розказали, як побороти залежність від смартфона. Як повідомляє відомий психолог Михайло Хорса, “для початку необхідно визнати та підтвердити присутність такої проблеми, а саме залежність від смартфона”. Також він рекомендує почати контролювати час, проведений в смартфоні, щоб оцінити, скільки часу витрачається на безглузді речі.

У випадку, якщо усвідомлення проблеми відбулося, то необхідно замінювати смартфон на інші корисні речі або справи. Для прикладу, якщо сильно хочеться зазирнути в смартфон, то необхідно запевнити себе, що хочеться зайнятися спортом, прочитати книгу, прогулятися, приготувати їжу, поприбирати або ж зайнятися іншими справами. Таким чином, можна направити всю свою енергію в правильне русло.

Також психолог рекомендує використовувати спеціальні додатки на смартфоні, які будуть підраховувати проведений за ним час. Робиться це по тій же причині, що й описувалося вище, для усвідомлення даремно витраченого часу.

Ще одна цікава рекомендація: взяти аркуш паперу і розділити його на дві частини. В одній частині записати те, чого хочеться досягнути в майбутньому, а на іншій частині — чого не хочеться в майбутньому.

Згідно теорії психолога, таким чином можна побачити, що ми можемо втратити, якщо будемо тривалий час проводити в смартфоні і не займатися собою.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version