Реклама

UMIDIGI запустив смарт-годинник Urun GPS Sports

Останні Новини

Поки усі очікують на розпродаж 11.11 в Китаї, багато компаній підготували нові товари саме до цієї події. Виробник UMIDIGI сьогодні запустив свій новий смарт-годинник Urun GPS Sports. Ціна на новинку визначена у розмірі 40 дол в межах глобального розпродажу.

UMIDIGI Urun GPS Sports отримав круглий дисплей з двома фізичними кнопками збоку. Ремінець силіконовий. Доступний годинник буде у п’яти кольорах – космічний сірий, білий, титановий сірий, рожеве золото та зелений океан. Смарт-годинник Urun GPS отримує датчики для визначення даних щодо стану здоров’я та є можливість керування музикою та іншими сповіщеннями. Одним із основних датчиків здоров’я компанія визначає функцію визначення рівня кисню в крові. Присутній тут і датчик PixArt для відстеження серцебиття.

UMIDIGI запустив смарт-годинник Urun GPS Sports

Смарт-годинник UMIDIGI Urun GPS Sports, як ми бачимо із назви, отримав можливість визначення вашого місцезнаходження. Дана функція базується на 3 різних системах позиціонування - GPS, ГЛОНАСС та BeiDou. Щодо спортивних режимів, то Urun GPS отримав 17 видів, включаючи біг, ходьбу, йогу, танці та інші. Звісно, присутній тут і підрахунок калорій та загалом результати денної активності. Отримав UMIDIGI Urun GPS Sports рівень захисту від води 5ATM (до 50м), тобто з ним можна виконувати водні тренування типу греблі чи плавання.

Рекомендуємо: Опубліковано рейтинг найшвидших Android смартфонів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Cryorig готується представити систему охолодження “нового покоління”

Компанія Cryorig готується представити систему охолодження “нового покоління”. На даний момент невідомо, чим вона буде відрізнятися від стандартних систем...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -