Home Новини сучасних технологій В 2022 році смартфони Samsung стануть справді особливими

В 2022 році смартфони Samsung стануть справді особливими

0

Компанія Samsung сподівається на підвищення продажів ґаджетів середнього класу, що пов’язано із їх значним покращенням та оновленням. До прикладу, всім відома серія Galaxy A має стати ще більш популярною завдяки дизайну та преміальним функціям. Також компанія бажає привернути більшу увагу споживачів до новинок у флагманській серії смартфонів Galaxy S.

Ще один момент, над яким вирішив попрацювати Samsung, це камери. Варто зауважити, що камери у серії Galaxy A завжди були на високому рівні, а у 2022 році стануть ще кращими. З цим питанням у всіх виробників смартфонів виникають проблеми через дефіцит деталей, що спричиняє неймовірну конкуренцію на ринку. Іншою проблемою для компаній, що створюють пристрої з Android, стала популярність iPhone 13.

Цікаво: Смартфон якого бренду краще купити в 2021 році.

Як повыдомляється, найбільша увага Samsung у 2022 році була наділена смартфонам бюджетного та середнього класу.

Для користувачів готують багато покращень, що стосуватимуться процесорів, камер, дисплеїв із високою роздільною здатністю та дизайну. Особливістю декількох моделей серії Galaxy A 2022 року буде водонепроникний захист.

Це нововведення точно торкнеться Galaxy А33, А56 та А73. Такий хід продовження роботи пристроїв може вивести Samsung на рівень вище серед таких конкурентів як Xiaomi, Motorola та Huawei.

Ціни поки що невідомі, але, якщо вони будуть доступними для споживачів, то Samsung має всі шанси вивести серію Galaxy A на ринок як найпопулярнішу.

Також нещодавно стало відомо, що компанія Samsung випустила ультрабюджетний смартфон, за який не соромно

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version