Home Новини сучасних технологій Відомий виробник кнопкових телефонів представив бюджетні смартфони на Android 11

Відомий виробник кнопкових телефонів представив бюджетні смартфони на Android 11

0

Сьогодні стало відомо, що відомий виробник кнопкових телефонів представив бюджетні смартфони на Android 11. Компанія TCL, яка є власником Alcatel, на виставці CES 2021 показла декілька новинок Alcatel. Наприклад, модель Alcatel 3L при ціні в 150 євро є найдорожчою з усіх новинок.

Відомий виробник кнопкових телефонів представив бюджетні смартфони на Android 11

Смартфон побудований на неназваній восьмиядерній SoC MediaTek, має 4 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ флеш-пам’яті і акумулятором ємністю 4000 мА • год. На жаль, за такі гроші тут все ще порт micro-USB, але зате Android 11 з коробки. Крім того, тут основна 48-мегапіксельна камера.

Alcatel 1S заснований на тій же платформі, але отримав 13-мегапіксельну камеру, 3 ГБ ОЗУ і 32 ГБ флеш-пам'яті. Акумулятор у нього такий же, як у старшої моделі, а ось ціна вже всього 110 євро.

Модель Alcatel 1L орієнтована на латиноамериканський ринок, де буде коштувати близько 135 доларів, але безпосередньо ціни порівнювати не варто через різне оподаткування.

Цей смартфон оснащений дисплеєм діагоналлю 6,1 дюйма, чотирьохядерною платформою MediaTek, всього 2 ГБ ОЗУ і 32 ГБ флеш-пам'яті. Працює апарат під управлінням Android 11 Go Edition.
Новинки повинні з'явитися у продажу в найближчі пару місяців, тому повних параметрів поки немає.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version