Home Новини сучасних технологій В Київстар безкоштовно замінять стару SIM-карту на нову 4G SIM

В Київстар безкоштовно замінять стару SIM-карту на нову 4G SIM

0

Останнім часом, мобільні оператори України все більше змагаються за кількість населених пунктів, де доступно 4G. Майже кожного місяця, Київстар, Vodafone та Lifecell публікують різноманітні звіти про покриття 4G на тій чи іншій території. Нещодавно ж стало відомо, що в Київстар безкоштовно замінять стару SIM-карту на нову 4G SIM. Таким чином, вони запланували обігнати своїх конкурентів в розповсюдженні 4G SIM серед абонентів і можливо, навіть отримати нових абонентів.

Традиційно, заміна буде відбуватися в рамках нової акції "Замініть стару SIM-карту на 4G", яка буде проходити на всій території України з 23.07.21 до 31.08.21 року.

В Київстар безкоштовно замінять стару SIM-карту на нову 4G SIM

В рамках акції, окрім безкоштовно отриманої 4G SIM, можна отримати й цінний приз у вигляді смартфона Samsung Galaxy A52 + політ на повітряній кулі / зміну іміджу / фотосесію Open Air / поїздку на квадроциклі.

Взяти участь в акції можуть всі повнолітні абоненти Київстар, які замінили свою стару сім-карту в офіційних магазинах Київстар. Результати розіграшу будуть опубліковані на сайті Київстар 03.09.21.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version