Реклама

В Китаї представили захищений смартфон з підтримкою 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В Китаї представили захищений смартфон з підтримкою 5G, 12 ГБ ОЗУ і 108 Мп. AGM X5 вийде в Китаї і в усьому світі.

Виробник захищених телефонів AGM збирається випустити свій перший телефон з підтримкою мереж п’ятого покоління. Компанія опублікувала перші подробиці і реальну фотографію AGM X5.

В Китаї представили захмщений смартфон з підтримкою 5G

Смартфон AGM X5 отримає захищене виконання, а також 6,5-дюймовий дисплей. Цього року телефон буде випущений в Китаї, але AGM пообіцяла представити його на світовому ринку в 2021 році.

Корпус виконаний з використанням металу і пластика, смартфон оснащений фронтальною камерою в Каплевидному вирізі, а також основною квадрокамерой в лівому верхньому кутку задньої панелі. Ззаду також розташовується дактилоскопічний датчик.

З чуток, смартфон AGM X5 буде побудований на базі однокристальної системи Dimensity 1000 мул Ivy 510, які підтримують мережі 5G SA і NSA. Також повідомляється, що головний датчик зображення може мати дозвіл 108 Мп, а смартфон отримає до 12 ГБ оперативної пам'яті.

Читайте також: Міцний смартфон Ulefone Armor X8 доступний за 180 дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Honor запустила ноутбук MagicBook 14 SE

У лютому цього року був випущений ноутбук Honor MagicBook 14 Ryzen Edition. Зараз, Honor запустила новий ноутбук MagicBook 14...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -