Home Новини сучасних технологій В Мексиці смартфон Xiaomi Mi 10Т Pro відрізняється від глобальної версії

В Мексиці смартфон Xiaomi Mi 10Т Pro відрізняється від глобальної версії

0

Сьогодні надійшла інформація, що в Мексиці смартфон Xiaomi Mi 10Т Pro відрізняється від глобальної версії. Основна відмінність полягає в тому, що Mi 10Т Pro там доступний з одним слотом SIM-карти, а не з двома, як у всіх інших країнах.

Як повідомляється, мексиканський телекомунікаційний оператор Telcel забороняє використання другого слота для SIM-карти в смартфонах Xiaomi Mi 10Т Pro.

В Мексиці смартфон Xiaomi Mi 10Т Pro відрізняється від глобальної версії

В даному випадку, користувач купив смартфон і планував використовувати його з двома SIM-картами, але виявив, що другий слот заблокований.

У другому слоті знаходиться пластикова заглушка, яка впаяна на місце другої SIM-карти. Але навіть якщо прибрати цю заглушку і вставити SIM-карту, то смартфон просто не побачить її, так як оператор застосовує ще й програмне блокування.

Telcel належить America Movil і має більше 280 мільйонів абонентів мобільного зв'язку. Цей оператор неодноразово звинувачувався в неякісній діловій практиці. На офіційному сайті Telcel на згадується підтримка двох SIM-карт для Xiaomi Mi 10T Pro.

Користувач на ім'я Foxhoundelta звернувся до місцевих регулюючі органи зі скаргою на оператора. Telcel поки ніяк не прокоментувала ситуацію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version