Реклама

В смартфона Apple iPhone 12 Mini виявилися проблеми з екраном

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інфомрація, що в смартфона Apple iPhone 12 Mini виявилися проблеми з екраном. Значна кількість нових власників iPhone 12 mini повідомляє про проблеми з чутливістю блокування екрану з моменту отримання своїх телефонів. 

Зокрема, проблема проявляється у більшості користувачів при проведенні пальцем вгору від нижньої частини екрана блокування за допомогою великого пальця, щоб розблокувати пристрій, або при натисканні кнопок камери на екрані блокування.

Дисплей не завжди розпізнає натискання або проведення вгору, щоб розблокувати. Інші пальці, здається, мають більше удачі, і проблеми з чутливістю закінчуються, як тільки iPhone 12 mini розблоковано.

Деякі користувачі припускають, що відсутність реакції може бути проблемою з провідністю або заземленням, оскільки є повідомлення, що вона вирішується сама, коли слухавку підключено до настінного зарядного пристрою або коли торкається рами без футляра.

Однак поки немає єдиної думки щодо того, що спричиняє проблему, і чи пов'язано це з апаратним чи програмним забезпеченням, але, сподіваємось, це останнє, і Apple може випустити оновлення для вирішення проблеми найближчим часом.

Читайте також: Акумулятора iPhone 12 mini не вистачає на цілий день.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як виміряти зріст за допомогою смартфону

Практика використання додатків для вимірювання висоти за допомогою мобільного телефону стає все більш поширеною. Додатки з цією функцією більш практичні,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -