Home Новини сучасних технологій В смартфонах Microsoft за $ 1400 виявилися неякісні акумулятори

В смартфонах Microsoft за $ 1400 виявилися неякісні акумулятори

0

В смартфонах Microsoft за $ 1400 виявилися неякісні акумулятори. Це перший смартфон, випущений Microsoft за останні роки, на який компанія покладала великі надії.

Microsoft недавно випустила смартфон Surface Duo з двома дисплеями і операційною системою Android. Відразу ж стало відомо, рамка навколо зарядного роз’єму часто тріскається, також з’явилися відомості про слабкий сигнал і високу затримку при передачі даних. Проблеми на цьому не закінчилися.

Однак вже зараз зрозуміло, що пристрій вийшов дуже проблемним. Як вам, наприклад, неякісний акумулятор у флагмані за 1400 доларів?

Один з користувачів повідомляє, що акумулятор його смартфона здувся приблизно після 10 зарядки. При цьому проміжок між екранами в районі зарядного роз'єму помітно збільшився. Власник смартфона заявив, що використовував Microsoft Surface Duo в звичайному режимі і не навантажував його.

В смартфонах Microsoft за $ 1400 виявилася неякісні акумулятори

Якщо ситуація буде повторюватися, то Microsoft, можливо, доведеться відкликати пристрої з ринку, як це зробила Samsung з Galaxy Note7.

Рекомендуємо: Microsoft Готується До Відключення Браузера Internet Explorer.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version