Реклама

В Uber хочуть взятися за доставку наркотиків

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Генеральний директор Uber Дара Хосровшахі заявил в понеділок на телеканалі CNBC, що компанія, розгляне можливість доставки каннабісу, “коли дорога буде вільною “.

"Коли вступлять у дію федеральні закони, ми , з радістю подивимось на них", - сказал Хосровшахі.

Хосровашахі зробив це в рамках розмови про придбання Uber в лютому служби доставки алкоголю, що базується в Бостоні, Drizly. Частиною цього придбання у 1,1 млрд. доларів став "Ліхтар", служба доставки конопель Drizly, запущена в травні 2020 року. "Ліхтар" продовжує працювати самостійно.

На федеральному рівні конопля залишається незаконною, але близько трьох десятків штатів США декриміналізували наркотик або в медичних, і в рекреаційних цілях - деякі для обох цілей. Минулого місяця Нью-Йорк ухвалив Закон про регулювання та оподаткування марихуани , узаконивши рекреаційне використання та викресливши записи людей, які були засуджені за звинуваченнями, пов’язаними з марихуаною, які більше не криміналізовані.

І хоча законодавство про легалізацію марихуани на федеральному рівні не було успішним протягом останніх кількох років, сенсарій Корі Букер (D-NJ), Рон Вайден (D-OR) і Чак Шумер (D-NY) заявили в лютому, що вони співпрацюватимуть над просуванням всебічного законодавства про реформу конопель у поточному Конгресі. Всі троє сенаторів раніше підтримували законодавство про декриміналізацію канабісу у певній формі.

Uber відмовився надати додатковий коментар щодо зауважень Хосровшахі. Генеральний директор заявив CNBC, що найближчим часом Uber і надалі зосереджуватиметься на розвитку свого бізнесу з доставки. "Оскільки зараз з продуктами, їжею, алкоголем тощо ми бачимо так багато можливостей, і ми зосередимося на можливості".

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcetheverge
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Дефіцит нових відеокарт від Nvidia затягнеть ще надовго

Дефіцит нових відеокарт від Nvidia затягнеть ще надовго. Ще практично півроку купити GeForce RTX 3080 і інші моделі серії...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -