Home Новини сучасних технологій В Xiaomi Mi 11 присутній режим, який вбиває автономність смартфона

В Xiaomi Mi 11 присутній режим, який вбиває автономність смартфона

0

Під час анонсу Mi 11 Xiaomi розповіла про всі принади його екрану, в тому числі про кадрову частоті 120 Гц. Зараз виявилося, що в Xiaomi Mi 11 присутній режим, який вбиває автономність смартфона. Мова йде саме про той режим 120Гц.

В меню «для розробників», яке за замовчуванням приховано, можна активувати глобальний режим 120 Гц – в цьому випадку абсолютно всі програми будуть працювати з такою частотою екрану, навіть в тому випадку, якщо вони її не підтримують.

В такому випадку картинка на екрані, звичайно, буде дуже плавною. Однак і енергоспоживання помітно збільшиться, що призведе до швидкого розряджання смартфона. Як відомо ємність акумулятора Mi 11 зменшилася в порівнянні з Mi 10, що в свою чергу, призведе до того, що від зарядного пристрою не можна буде далеко відходити. Також не варто забувати, що в смартфона ще й проблеми з енергоспоживанням. Точніше, не стільки у Mi 11, скільки у Snapdragon 888. Тому включення режиму глобальних 120 Гц для цієї моделі навряд чи можна рекомендувати.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version