Реклама

“Вам нараховано державні бонуси”, або як шахраї нахабно обманюють українців

Останні Новини

У мережі почала з’являтись інформація про нову схему шахрайства через мобільні телефони. Працює дана схема наступним чином – вам надходить смс із повідомленням про одержання певних «бонусів» (виплат, матеріальної допомоги, тощо) від держави, відповідно вам необхідно підтвердити свою особу.

Підтвердити можна лише перейшовши по посиланню із отриманого смс-повідомлення. Якщо ви самостійно не переходите, шахраї можуть телефонувати вам та навіть погрожувати судом. І звісно, так як мова йде про державні послуги, то багато користувачів попадаються на цій схемі.

Ми також хочемо попередити вас, що якщо б справа справді стосувалась держаних послуг, то ніхто б вас не залякував, а відповідні органи державної влади б просто запропонували вам звернутись до них особисто.

Якщо ви все-таки перейшли за посилання, то уже в який раз ми повторюємо – «не вводьте свої персональні дані та дані банківських карток».

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Lenovo представили прозоре видання ігрового смартфона Legion Pro

Lenovo представили прозоре видання ігрового смартфона Legion Pro. Х-подібна середня частина тепер прозора, що дозволяє зазирнути до компонентів всередині (два...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -